Kunsthåndværk på Hundested Havn
 
ravhalskæde af Elsebeth Westmark, som er en af de tre underlige fisk
18. april 2011
Halsnæs Posten
DE UNDERLIGE FISK ÅBNER

Kunsthåndværk: Den lille kunsthåndværkerbutik DE UNDERLIGE FISK på Hundested havn åbner i år allerede i Påsken Skærtorsdag den 21. april kl. 13-17 - der bydes på et lille glas på åbningsdagen.
 
De Underlige Fisk består af keramiker Irene Brøndum, smykkedesigner Elsebeth Westmark og tekstildesigner Rikke Vegeberg, som glæder sig til at vise den lange vinters produktion.
 
Det er kunsthåndværk som keramik, halskæder, sølv- og stensmykker, malerier, tekstiler og filt derudover sælges sølvpilleæsker, bronzefigurer, håndmalede unika silketørklæder, stenfigurer, fuglebade, håndvævede tasker, akvarelkort m.m.

Der er også tre gæsteudstillere, Jørgen Nielsen med brugsting drejet i træ, Ruth Sandvad med små lædertasker isat fossiler og rav og Anita Olsen med pileflet. I løbet af sommeren kommer flere nye og spændende gæsteudstillere.

De Underlige Fisk holder åbent lørdag/søndage og helligdage 11-17. I skoleferien holdes åbent hele ugen undtagen mandage.

18. maj 2010 Frederiksborg Amtsavis

FØDSELSDAG FOR FISK

HUNDESTED: Den lillekunsthåndværkerbutik De underlige fisk på Hundested Havn åbner udvidet og nyindrettet på sin1-års fødselsdag fredag den 21. maj klokken 15-18.
To nye kunsthåndværkere er svømmet ind i butikkens garn, samtidig med at stedet er blevet udvidet og nyindrettet. I alt er der nu fire underlige fisk, nemlig keramiker Irene Brøndum, smykkedesigner Elsebeth Westmark, billedkunstner Hanne Larsen og tekstildesigner Rikke Vegeberg. I løbet af sommeren vil der komme nye gæsteudstillere til.
Udover egne ting som keramik, malerier, halskæder, sølv- og stensmykker, tekstiler og filt sælges sølvpilleæsker, bronzefigurer, håndmalede silketørklæder, stenfigurer, tasker, akvarelkort m.m.
På åbningsdagen vises de nye ting og butikken serverer et lille glas.

6. oktober 2009 Halsnæs Posten

Høstmarked søndag den 11. oktober
Der sker hele tiden noget på Hundested Havn.
12 kunsthåndværkere med tilknytning til Hundested afholder stort høstmarked søndag den 11. oktober kl. 11-16.
Det foregår i forbindelse med den lille kunsthåndværkerbutik DE UNDERLIGE FISKpå Havnegade 12, hvor 3 kunsthåndværkere keramiker Irene Brøndum, billedkunstner Helle Groth og smykkedesigner Elsebeth Westmark har slået sig ned siden 21. maj i år.
Der vil være masser af alsidigt kunsthåndværk, sølvsmykker, collager, filt, smykker i fiskeskind, håndmalede helsilketørklæder, postkort, keramik, halskæder, malerier, øreringe, pil, stenskulpturer, mosaikborde, bronzefigurer, kunstkort, akvarelkort m.m.
Kunstnerne vil sætte deres boder op ved plankeværket mellem DE UNDERLIGE FISK og restaurant Auktionen i et stort telt.
Da det samtidig er slut på denne sæson gives store rabatter på udvalgte varer.
DE UNDERLIGE FISKer med på Havnens Julemarked 27-29. november, som er første søndag i advent og vi åbner igen næste år den 21. maj på vores 1 års fødselsdag

26. maj 2009 Halsnæs Posten

 

18. maj 2010 Halsnæs Posten

Den lille kunsthåndværkerbutik "De Underlige Fisk" på Hundested Havn åbner udvidet og nyindrettet på sin1-års fødselsdag fredag den 21. maj klokken 15-18. Der bydes på et lille glas.
Butikken har fået to nye fisk i garnet, til gengæld er en af de gamle svømmet væk, så nu er der fire kunsthåndværkere i butikken. Det er keramiker Irene Brøndum, smykkedesigner Elsebeth Westmark, billedkunstner Hanne Larsen og tekstildesigner Rikke Vegeberg. 
Udoverkeramik, malerier, halskæder, sølv- og stensmykker, tekstiler og filt, som de fire underlige fisk selv har lavet sælges f.eks. sølvpilleæsker, bronzefigurer, håndmalede unika silketørklæder, stenfigurer, spændende tasker, akvarelkort.
I løbet af sommeren vil der komme nye gæsteudstillere til. Indtil 1. juli holdesåbent fredage kl.1 4-17 samt lørdage og søndage kl. 11-17. Fra ca. 1. juli udvides åbningstiden.
25. august 2009 Halsnæs Posten

Nyheder Fantasifulde figurer
SKULPTURER: Kunsthåndværkerbutikken De Underlige Fisk på Hundested Havn får lørdag den 29. august kl. 11-16 besøg af skulptør Birte Christensen, der vil fortælle om sit arbejde med at forme sten. 


26. maj 2009 Frederiksborg Amtsavis
DE UNDERLIGE FISK Ndr. Beddingsvej 39, Hundested Havn - mail@deunderligefisk.dk ....................... . design Elsebeth Westmark
Lav din egen hjemmeside med mono.net