Kunsthåndværk på Hundested Havn
 

OPHØR - GALLERI DE UNDERLIGE FISK LUKKER DEN 30. SEPTEMBER 2023 SIDSTE ÅBNINGSDAG 24/9

Kære Kunder

Vi har besluttet at lukke galleri og butik 30. september 2023 efter 15 dejlige år. Vi har haft mange gode år på havnen, først i den lille butik i Havnegade og de sidste 10 år på Ndr. Beddingsvej.
MEN Corona, inflation, stigende varme- og eludgifter og en evigt stigende årlig husleje, sidst med over 10% om året, gør at vi må kaste håndklædet i ringen. Vores timeløn er blevet negativ.
Juli måned i år har været mere end meget mærkelig. Vi har haft dage med tæt på 100 besøgende og intet absolut intet salg. Dage med tæt på 200 besøg og ganske få salg, men utrolig megen prøven af både tøj og smykker. Og så megen ros, at hvis det blev omsat i penge, så var det lige før vi ville kunne leve fedt og godt af det.
I september måned holder vi ophørsudsalg.
Alt i butikken undtagen malerier vil blive nedsat med 20%. Enkelte ting med helt op til 50%.

Irenes Brøndums keramik
sælges fremover fra Nordvej 1 i Store Karlsminde

Elsebeth Westmark smykkedesign sælges på webshop www.elsebethwestmark.dk - nærmere oplysninger kommer om evt. nyt salgssted i nyhedsbrevene.
Tilmeld nyhedsbrev på ew@elsebethwestmark.dk

 

 

 
Bjørn Hallberg
Bjørn Hallberg

Bjørn Hallberg
Björn arbejder med rustent jern, selvlysende maling og pigtråd. Han får lavet de mest fantastiske vægdekorationer på den måde.

 

20 % RABAT PÅ ALLE VARER UNDTAGEN MALERIER.

STORE RABATTER PÅ HELT OP TIL 50% PÅ UDVALGTE VARER
DE UNDERLIGE FISK Ndr. Beddingsvej 39, Hundested Havn - mail@deunderligefisk.dk ....................... . design Elsebeth Westmark
Lav din egen hjemmeside med mono.net