Kunsthåndværk på Hundested Havn
 
PRAKTISKE OPLYSNINGER

I galleri og kunsthåndværkerbutikken DE UNDERLIGE FISK er der mulighed for at udstille i weekender lørdag og søndag 11-16, eller hele uger fra lørdag formiddag til og med fredag eftermiddag (dog kun i de 6 uger vi har heltidsåbent) plus de små ferier, så som Påske, Pinse, St. Bededag, Kr. Himmelfart og Grundlovsdag.
 
Opsætning af billederne skal ske lørdag inden udstillingen åbner  kl. 10.00-11.00 og nedtagening efter lukketid kl. 16.00-17.00 max. efter aftale med den af "fiskene", der har vagt (mobilnumre vedhæftes kontrakt). Man sørger selv for ophæng, og man må IKKE benytte søm, hammer m.m.  Se Udstillingsplan.  Der kan KUN hænge billeder de nævnte steder. 
 
Hvis man ønsker fernisering bestemmer man selv hvornår og hvordan, og man sørger selv for hvad der serveres.
Det er kun muligt for udtillerne at være tilstede til ferniseringen og ved ophængning og nedtagning.

Billederne hænger for udstillers regning og risiko. Vi har videoovervågning og tyverialarm.
 
Der skal indsendes pressemeddelelser til Halsnæs Avis og Frederiksborg Amtsavis. Obligatorisk tekst til pressemeddelelsen (vedhæftes kontrakt). Man sørger selv for indsendelse af yderligere tekst og billede (meget vigtigt med billede). Check for avisernes deadline. (e-mail adresser vedhæftet) VIGTIGT kopi af pressemeddelelsen til os før indsendelse til aviserne på mail@deunderligefisk.dk Vi sørger for indrykning på vores egen hjemmeside.

Desuden kan man indrykke gratis på www.kultunaut.dk og www.kunstavisen.dk. Det skal dog gøres i god tid. Kunstavisen udkommer kun en gang om måneden. Check selv deadlines.

Ønskes udformet 2 x A3 laminerede plakater  og 1 stk. A4 lamineret plakat bedes billede og tekst sendt til mail@deunderligefisk.dk senest ugen før udstillingen. Det koster kr. 150,-. Indrykning på vores hjemmeside med henvisning til egen hjemmetside og/eller telefon er gratis og bliver stående hele året plus efterfølgende år.

Flere oplysninger på det tilsendte materiale.

 

 
DE UNDERLIGE FISK Ndr. Beddingsvej 39, Hundested Havn - mail@deunderligefisk.dk ....................... . design Elsebeth Westmark
Lav din egen hjemmeside med mono.net