Kunsthåndværk på Hundested Havn
 
PRAKTISKE OPLYSNINGER


Hos DE UNDERLIGE FISK på Hundested Havn er der mulighed for at udstille i weekender over 2 dage fra lørdag kl. 11 til søndag kl. 16 For ledige perioder check www.deunderligefisk.dk (fanebladet udstillinger). Mulighed for flere efterfølgende weekender til reduceret pris. Ligeledes i hele uger fra lørdag kl. 11 til fredag kl. 16. Der er også mulighed for udstillinger i helligdage: 1. maj ferien (3 dage) St. Bededagsferien (3 dage), Kristi Himmelfartsferien (4 dage) Pinsen (3 dage) og Kunst på Beddingen (3 dage).

Ophængning og nedtagning af billeder kan KUN ske lørdage 10-11 og søndage (eller sidste udstillingsdag) 16-17.

Ingen søm i væggene, der er ophængningsskinner. Bruger man elefantsnot skal det være hvidt og fjernes bagefter.

Ønsker man fernisering, skal det primært være lørdage og man står selv for, hvad der serveres og rydder også selv op efter sig.

Det er ikke muligt for udstillere at være tilstede undtagen ved fernisering. Det er naturligvis helt i orden at kigge forbi med evt. gæster under hele udstillingen.

Billederne hænger for udstillers egen regning og risiko. Vi har videoovervågning og tyverialarm.

Det koster kr. 650,- for en weekend, kr. 900- for 3 dage, kr. 1100,- for 4 dage og kr. 1.500,- for hele uger. Depositum på hhv. kr. 200,- (2-4 dage) og kr. 500,- for hele uger indbetales på Mobilepay 61308560 ved kontraktens underskrift. NB husk navn og dato for udstillingen. Senest 1 måned før udstillingens start indbetales restbeløbet. Vi udsender IKKE rykkere. Depositum udbetales ikke ved aflysning af udstilling. Ved manglende betaling af restbeløb senere end 1 måned før udstillingens start forbeholder vi os ret til at udleje til anden side.

Kommission 20% af solgte billeder afregnes ved nedtagning.

Der skal opsættes min. 2 plakater på vores udvendige sandwichskilte. Helst laminerede og helst i A3 størrelse. Kan man ikke selv lave plakater, kan vi lave dem for kr. 200,-. Skal bestilles samtidig med betaling af restbetaling på mail@deunderligefisk.dk husk jpg foto og lidt info om dig selv.

Du skal selv indsende pressemeddelelse til både lokalavisen Halsnæs Avis og til Frederiksborg Amtsavis. Obligatorisk tekst til pressemeddelelsen er vedhæftet. Man sørger selv for indsendelsen til aviserne og husk billede og yderligere tekst. Check avisernes deadline (varierer ved helligdage). Kopi til os på mail@deunderligefisk.dk, som sørger for info på vores egen hjemmeside. Brug gerne facebook og del på De Underlige Fisks facebookside og 3390 Hundested.

DE UNDERLIGE FISK Ndr. Beddingsvej 39, Hundested Havn - mail@deunderligefisk.dk ....................... . design Elsebeth Westmark
Lav din egen hjemmeside med mono.net